Мушкарци често претпостављају да она не зна ништа о свету аутомобила, само због тога што је припадница лепшег пола. Њена љубав према аутомобилима почиње 2019. када је купила првог миљеника.

Зарадила је на својим слободнијим фотографијама које објављује на друштвеним мрежама и успела је да финансира своју страст куповином свог аута из снова - љубичастог "мустанга".

 

 

- Многи претпостављају да због тога што сам женско или не знам ништа о ауту који возим или очекују да знам апсолутно сваку ситницу о свом ауту - рекла је она.

- Нисам се бавила аутомобилима од детињства и не знам све о свом аутомобилу, али волим да учим и уживам у процесу. Не претварам се да знам шта радим, али као и сви други, сви морамо негде да почнемо - истиче Ребека.

Након што је прикупила пратиоце унутар заједнице, купила је "форд фиесту" коју је почела да модификује, а онда је успела да купи и "форд мустанга".

 

 

- Прошле године одлучила сам да се возим својим Мустангом на стази. Никада се у животу нисам тркала и била сам апсолутно престрављена, поготово док су сви гледали. Учинила сам то јер сам желела да докажем себи да могу, чак и ако не победим ниједну трку. Толико ми је девојака након тога послало поруку рекавши да је невероватно што сам то урадила с тако мало искуства, да оне то никад не би урадиле - прича Ребека.

Упркос томе што је инспирисала друге жене да седну за волан, Ребека је добила и окрутне коментаре због своје неконвенционалне каријере.

- Мислим да ми је било лако у поређењу с многим девојкама. Све у свему, моје је искуство било прилично позитивно иако је дефинитивно било доста негативности... - рекла је.

 

 

Но, ругање и негативни коментари је не спречавају да ужива у ономе што воли. Она се нада да ће ускоро купити други аутомобил и посећивати још сајмова и трка.

- Одувек сам била помало уплашена око одласка на сајмове аутомобила јер сам жена, али уопштено гледано, имала сам стварно позитивно искуство - признала је. Такође признаје како је јако лепо упознати друге девојке унутар ауто сцене, описујући то као велико окупљање свих оних који имају страст према аутомобилима, преноси Даилy Стар.

БОНУС ВИДЕО: СКРОЛОВАЊЕ - Слоба слави рођење првенца, Јужни ветар одувао Београд, а Ивана Петерс никад врелија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".