Muškarci često pretpostavljaju da ona ne zna ništa o svetu automobila, samo zbog toga što je pripadnica lepšeg pola. NJena ljubav prema automobilima počinje 2019. kada je kupila prvog miljenika.

Zaradila je na svojim slobodnijim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama i uspela je da finansira svoju strast kupovinom svog auta iz snova - ljubičastog "mustanga".

 

 

- Mnogi pretpostavljaju da zbog toga što sam žensko ili ne znam ništa o autu koji vozim ili očekuju da znam apsolutno svaku sitnicu o svom autu - rekla je ona.

- Nisam se bavila automobilima od detinjstva i ne znam sve o svom automobilu, ali volim da učim i uživam u procesu. Ne pretvaram se da znam šta radim, ali kao i svi drugi, svi moramo negde da počnemo - ističe Rebeka.

Nakon što je prikupila pratioce unutar zajednice, kupila je "ford fiestu" koju je počela da modifikuje, a onda je uspela da kupi i "ford mustanga".

 

 

- Prošle godine odlučila sam da se vozim svojim Mustangom na stazi. Nikada se u životu nisam trkala i bila sam apsolutno prestravljena, pogotovo dok su svi gledali. Učinila sam to jer sam želela da dokažem sebi da mogu, čak i ako ne pobedim nijednu trku. Toliko mi je devojaka nakon toga poslalo poruku rekavši da je neverovatno što sam to uradila s tako malo iskustva, da one to nikad ne bi uradile - priča Rebeka.

Uprkos tome što je inspirisala druge žene da sednu za volan, Rebeka je dobila i okrutne komentare zbog svoje nekonvencionalne karijere.

- Mislim da mi je bilo lako u poređenju s mnogim devojkama. Sve u svemu, moje je iskustvo bilo prilično pozitivno iako je definitivno bilo dosta negativnosti... - rekla je.

 

 

No, ruganje i negativni komentari je ne sprečavaju da uživa u onome što voli. Ona se nada da će uskoro kupiti drugi automobil i posećivati još sajmova i trka.

- Oduvek sam bila pomalo uplašena oko odlaska na sajmove automobila jer sam žena, ali uopšteno gledano, imala sam stvarno pozitivno iskustvo - priznala je. Takođe priznaje kako je jako lepo upoznati druge devojke unutar auto scene, opisujući to kao veliko okupljanje svih onih koji imaju strast prema automobilima, prenosi Daily Star.

BONUS VIDEO: SKROLOVANJE - Sloba slavi rođenje prvenca, Južni vetar oduvao Beograd, a Ivana Peters nikad vrelija

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".