Весни Змијанац се, како је јуче "Блиц" писао, погоршало здравствено стање, па чека одлуку лекара о евентуалној операцији. Певачица никад није крила да се дуго бори са штитастом жлездом.

Фото: АТА Имагес

 

 

- Весни није добро, не може да дође себи. Има веома висок притисак, горњи иде до чак 250. Отказала је све наступе у наредном периоду, била је принуђена да то учини. Најближи су уз њу сада, труде се да јој максимално олакшају све, колико могу - наводи саговорник о певачици, па додаје:

- Још увек је код куће, а сутра ујутру иде на преглед. Тад би требало да сазна да ли је потребна операција и, уколико јесте, кад би јој била заказана.

Весна Змијанац је, подсетимо, отворено причала како води борбу са штитастом жлездом.

- Ја се 15 година борим са штитном жлездом, али живим са тим. Многе жене је одстране, али ја се плашим операције. Немам разлога да идем под нож јер није ништа страшно. Кад бих се одлучила на тај корак пре бих пристала да ме оперишу лекари у Србији него у иностранству. Нашим докторима више верујем, некако су другарски настројени према пацијентима - казала је једном приликом.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Урадила сам хормоне штитне жлезде. Међутим, она почне да прави проблем са променом времена - казала је Весна Змијанац.

- Знојење, неке дрхтавице, свашта нешто ме спопадне. Видећемо, можда је и климакс. Нешто се дешава у мом организму, али не треба тражити ђавола - додала је била за "Наше новине", па истакла:

- Редовно посећујем лекара и контролишем рад штитњаче. Ја се 15 година борим са штитном жлездом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&