1. Девица

Када бисте се удали за неког у хороскопском знаку Девице, видели бисте да свака одлука коју ваш супруг донесе укључује и њихову мајку. Ништа се у њиховим животима не може догодити без њеног знања или одобрења. Они у томе не виде ништа нефункционално, а свако ко сматра да је мајка овог земљаног знака проблем, изазваће ће бес  и огорчење девице.

Фото: Профимедиа

 

2. Шкорпија

Иако је већина Шкорпија независна, имају снажну мајчинску фигуру у својим животима. Шкорпије стално успоређују своју партнерку са својом мајком јер очекују да ће се њихова партнерка понашати као њихова мама.

3. Бик

Сваки Бик има склоност обожавати своју мајку као хероја. Када је она присутна, допушта јој да га третира као бебу и да га мази. Навикао се да буде по његовом јер га мајка претерано мази. Никада јој се не може супротставити и без обзира колико година имао, у њеној се близини осећа безначајно.

Фото: Профимедиа

 

4. Рак

Мушкарац у знаку Рака редовно разговара са мамом чак и више него са супругом. Стално шаљу поруке ако не разговарају телефоном. Његова мајка зна превише информација о животу и вези свог сина. Нуди мудре савете и добро је упозната с његовом супругом или девојкама, а Рак не би ни хтео да буде другачије.

Многи од ових знакова доживљавају пропале везе јер њихови љубавни животи немају пуно простора за развој под строгим надзором њихових мајки. Ипак, ови мушкарци остају мамини синови цео живот.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".