Како сазнају "Новости", петоро путника пребачено је на преглед у Општу болницу у Кикинди и, како сазнајемо, нико није животно угрожен, а њихово стање не указује на теже телесне повреде. Ипак, ради прецизне дијагнотике, сви ће бити подвргнути рендгенском снимању, речено је „Новостима“ у Општој болници.

- Међу путницима у аутобусу била је и лекарка која ради у амбуланти у Иђошу, па је она одмах на лицу места реаговала и видела у каквом стању је ко од путника – рекао је извор „Новости“.

Аутобус је саобраћао на редовној линији Кикинда-Падеј када је, у атару села Иђош, из засад непознатих околности, слетео с коловоза у леву страну и преврнуо се на бок, потврђено је у Полицијској управи у Кикинди.

- Детаљи због којих је дошло до ове незгоде нису, засад, познати. Није било контакта аутобуса са другим возилима. Аутобус је слетео с коловоза, тако да јутрос није било ни застоја у саобраћају на овом путу– речено нам је у полицији.

Извлачење аутобуса почело је нешто пре девет сати, тако да је од тада саобраћај на овом делу пута повремено у прекиду, а проток регулише полиција. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".