Танасије Узуновић је за живота одиграо преко 50 позоришних и филмских улога, а најпознатији је по улози Рајка Малешевића из телевизијске серије "Мој рођак са села".

Глумац је пре три године доспео у жижу јавности када је дошло до скандала у Народном позоришту. Иако је Узуновић још тада демантовао наводе да је ошамарио балерину Д.К., медији су тада преносили да ће против Узуновића бити поднета пријава због ремећења јавног реда и мира.

Међутим, како је глумац тада рекао за Курир, балерина, која је уједно и власница бифеа, била је пијана и пљунула га је, док ју је он само склонио и мирно сачекао полицију.

Фото: В. Данилов/З. Јовановић Мачак

 

Ово није био једини глумчев сукоб са колегама, па је тако 2011. такође у Народном позоришту дошло до физичког обрачуна између Ивана Бекјарева и Танасија Узуновића. Глумачки доајени у поодмаклим годинама потукли су се на пријему организованом после извођења представе „Каролина Нојбер“ зајечарског позоришта „Зоран Радмиловић“.

- Током коктела је владала атмосфера уобичајена за такве догађаје, пило се и ћаскало, све док одједном сви нисмо приметили кошкање између Ивана и Танасија, да бисмо одмах потом угледали крв на Тасином лицу! На срећу, неколико присутних убрзо их је раздвојило, па је спречена туча већих размера - испричао је тада саговорник Курира, док је Бекјарев том приликом сломио прст, те је морао да носи гипс.

Фото: Н. Параушић

 

- Пришао ми је Танасије и два пута ме преко наочара ударио у главу. Морао сам да се браним, узвратио сам. Том приликом сам поломио мали прст на руци, због чега ћу морати да носим гипс најмање месец дана - изјавио је Бекјарев својевремено, истичући да је због задобијених повреда морао да поднесе пријаву полицији.

С друге стране, Танасије је тврдио како је Иван био тај који је испровоцирао све, те да је он био приморан да се брани. Он је такође навео и да га је Иван огребао по увету прстеном и раскрварио га.

БОНУС ВИДЕО: