Настрадала Новосађанка, студирала је Правни факултет у Новом Саду, волела је авантуре, путовања и била је веома блиска са својом породицом. На својим друштвеним мрежама неретко је објављивала слике са својих путовања које су биле пропраћене топлим коментарима њене маме и баке.

Од настрадале Ирене потресном поруком на Фејсбују се опростила и једна породична пријатељица, а њене речи свима су натерале сузе на очи.

- Ирена Р., прво дете мог школског друга. Шта Копаонику значи пролеће кад је све постало црно! Бићеш бисер на небеској колајни јер мало је такве лепоте и доброте међу анђелима. Прерано, претешко, превише бола остаде - написала је једна од породичних пријатеља на Фејсбуку.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Подсетимо, Ирена Р. и Драган Вујић (39) настрадали су на Копаонику приликом вожње моторним санкама, којима је Драган управљао. Место на ком су настрадали је на спајању две плаве стазе Караман Гребена, а сматра се да их је превој на стази забацио услед брзе вожње.

Погинули Драган Вујић је био власник сервиса моторних санки и веома је добро био упознат са радом и вожњом истих, међутим, претпоставља се да их је на превоју стазе санка забацила и да су изгубили контролу. Тела су пронашла два спасиоца из Горске службе, ван свог радног времена, који су се случајно затекли на том месту.

Тело мушкарца пронађено је на око 20 метара од санки, а санке су биле преко тела девојке. Покушена је реанимација, превезени су у траума центар, али нажалост није им било спаса.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Претпоставља се да су преминули услед бројних прелома и крварења.

Подсетимо, Ирена и Драган упознали су се непосредно пре несреће у једном кафићу на Караман Гребену у ком су били свако са својим друштвом. Ирена је, када се кафић затвори, замолила да је неко превезе до подножја планине, а Драган се понудио.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРЕСНО: Александровац се опростио од Драгана Вујића Гаргија

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".