Nastradala Novosađanka, studirala je Pravni fakultet u Novom Sadu, volela je avanture, putovanja i bila je veoma bliska sa svojom porodicom. Na svojim društvenim mrežama neretko je objavljivala slike sa svojih putovanja koje su bile propraćene toplim komentarima njene mame i bake.

Od nastradale Irene potresnom porukom na Fejsbuju se oprostila i jedna porodična prijateljica, a njene reči svima su naterale suze na oči.

- Irena R., prvo dete mog školskog druga. Šta Kopaoniku znači proleće kad je sve postalo crno! Bićeš biser na nebeskoj kolajni jer malo je takve lepote i dobrote među anđelima. Prerano, preteško, previše bola ostade - napisala je jedna od porodičnih prijatelja na Fejsbuku.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Podsetimo, Irena R. i Dragan Vujić (39) nastradali su na Kopaoniku prilikom vožnje motornim sankama, kojima je Dragan upravljao. Mesto na kom su nastradali je na spajanju dve plave staze Karaman Grebena, a smatra se da ih je prevoj na stazi zabacio usled brze vožnje.

Poginuli Dragan Vujić je bio vlasnik servisa motornih sanki i veoma je dobro bio upoznat sa radom i vožnjom istih, međutim, pretpostavlja se da ih je na prevoju staze sanka zabacila i da su izgubili kontrolu. Tela su pronašla dva spasioca iz Gorske službe, van svog radnog vremena, koji su se slučajno zatekli na tom mestu.

Telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tela devojke. Pokušena je reanimacija, prevezeni su u trauma centar, ali nažalost nije im bilo spasa.

Foto: TV Pink printskrin

 

Foto: TV Pink printskrin

 

Pretpostavlja se da su preminuli usled brojnih preloma i krvarenja.

Podsetimo, Irena i Dragan upoznali su se neposredno pre nesreće u jednom kafiću na Karaman Grebenu u kom su bili svako sa svojim društvom. Irena je, kada se kafić zatvori, zamolila da je neko preveze do podnožja planine, a Dragan se ponudio.

BONUS VIDEO:

POTRESNO: Aleksandrovac se oprostio od Dragana Vujića Gargija

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".