Током такмичења се сусрела са великим болом и породичном трагедијом након што је њен супруг одузео себи живот почетком 2023. године.

- Мој супруг је себи одузео живот. Био је изузетно јак човек, способан и весео, али очигледно живимо у неком тотално сулудом времену - једва је смогла снаге и испричала за "Гранд" своју тужну животну причу ова храбра жена.

Током разговора Натхалие је испричала колико су тешко и стресно њена породица и она поднели трагичне вести.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

- Још увек је све свеже, још увек је ту милион питања, а пре свега огромна грижа савести што нисмо на време слутили тако нешто и нисмо ни знале да имамо шта да спречавамо. То је терет који ћемо нас четири носити до краја живота. Да не причам колику тугу осећамо, ситуација је веома трауматична – рекла је ветеранка.

На питање да ли је приметила неке промене у понашању свог супруга и могла уопште да наслути да нешто тако страшно може да се деси, ветеранка је одговорила:

- Нисам знала да толико пати. То ми је најтеже јер сам са човеком провела двадесет пет година и нисам могла да схватим, знала сам да му је тешко као и свима нама. Таква је једноставно ситуација у земљи, али он је очигледно тешко поднео све те ствари. Нисам знала да му је толико тешко - објаснила је она.

Након трагедије која је снашла њену породицу, Натали је ипак смогла снаге да наступи у емисији и за то је имала посебан разлог.

- То што сам овде вечерас, то је због њега. Он је обожавао ову песму и тражио да снимим кавер. Увек је говорио: „Ти би то разбила“. Прво сам хтела да одустанем, али онда сам одлучила да му се на овај начин захвалим за све. Знам да ме је гладао са неба вечерас и да је наступ са Миланом „Неверне бебе“ његов поклон за мене.

Подсетимо, Натхали се публици представила у прошлој емисији, а одабрала је нумеру „Babe, I'm gonna leave you“, иначе омиљену песму њеног покојног супруга која носи снажну поруку.

Натали се испунила жеља да пева са музичким идолом, Миланом Ђурђевићем. Они су у ревијалном делу отпевали чувени хит „Двоје“. Милан је пре наступа признао да пева само оне песме које нико не може да донесе на тај начин који је он жели.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО: