Tokom takmičenja se susrela sa velikim bolom i porodičnom tragedijom nakon što je njen suprug oduzeo sebi život početkom 2023. godine.

- Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu - jedva je smogla snage i ispričala za "Grand" svoju tužnu životnu priču ova hrabra žena.

Tokom razgovora Nathalie je ispričala koliko su teško i stresno njena porodica i ona podneli tragične vesti.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Online

 

- Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka.

Na pitanje da li je primetila neke promene u ponašanju svog supruga i mogla uopšte da nasluti da nešto tako strašno može da se desi, veteranka je odgovorila:

- Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško - objasnila je ona.

Nakon tragedije koja je snašla njenu porodicu, Natali je ipak smogla snage da nastupi u emisiji i za to je imala poseban razlog.

- To što sam ovde večeras, to je zbog njega. On je obožavao ovu pesmu i tražio da snimim kaver. Uvek je govorio: „Ti bi to razbila“. Prvo sam htela da odustanem, ali onda sam odlučila da mu se na ovaj način zahvalim za sve. Znam da me je gladao sa neba večeras i da je nastup sa Milanom „Neverne bebe“ njegov poklon za mene.

Podsetimo, Nathali se publici predstavila u prošloj emisiji, a odabrala je numeru „Babe, I'm gonna leave you“, inače omiljenu pesmu njenog pokojnog supruga koja nosi snažnu poruku.

Natali se ispunila želja da peva sa muzičkim idolom, Milanom Đurđevićem. Oni su u revijalnom delu otpevali čuveni hit „Dvoje“. Milan je pre nastupa priznao da peva samo one pesme koje niko ne može da donese na taj način koji je on želi.

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO: