Да нас ипак баш оне дочекују на најугледнијим америчким новинским сајтовима, и то као ударна вест, побринула се Сторми (Олуја) Данијелс због које је амерички председник Доналд Трамп ухапшен.

За разлику од претходника из Беле куће, који су преферирали да у сексуалне односе ступају са стажисткињама, Трамп је, како Сторми тврди, био слаб на професионалке из секс индустрије.

Он је зато данас ухапшен у Њујорку због оптужби да јој је током предизборне кампање 2016. године платио 130.000 долара у замену за њено ћутање о сексуалној афери.

Данијелсова, коју је порно колега Рон Џереми назвао "ренесансном порно звездом" тврди да је имала сексуални однос са Трампом 2006. године.

Ко је "олујна" Данијелс, која ових дана тутњи Трамповим животом?

Право име јој је Стефани Клифорд, има 44 године и живи у Батон Ружу у Луизијани. Док је била мала планирала је, како је својевремено писао "Њујорк пост", да постане ветеринар, или можда писац. А онда је открила да има и друге "таленте".

Иако Сторми нема снимак да докаже сексуални однос са Трампом који је по сензационалности вероватно круна њене каријере, она је више од две деценије позната личност међу љубитељима филмова за одрасле- глумила је у њима, али и режирала бројне спотове.

Данијелс се, наводно са Трампом упознала у јулу 2006. на голф турниру славних личности на језеру Тахо.

Како Ројтерс преноси, позвао ју је на вечеру у хотелском апартману, где јој је показао копију часописа о голфу са својом сликом на насловној страни.

- А ја сам помислила: 'Неко би требало да узме тај часопис и да те удари њиме. Окренуо се и мало спустио панталоне - знате да је имао доњи веш и остало - и ја сам га само неколико пута ударила - рекла је 2018. године Данијелс за Си-Би-Ес-ов програм "60 минута" тврдећи да јој је будући амерички председник у то време говорио чак и да личи на његову ћерку.

Није га међутим нешто претерано снажно ударила часописом, већ је, како тврди са Трампом имала споразумни секс.

- Тачно сам схватила у шта сам се увалила и рекла сам: 'Ух, ајде' - рекла је Данијелс.

Но, није то био њен последњи сусрет са Трампом.

Он јој је, наводно телефонирао током следеће године, па су се поново срели у јулу 2007. у хотелу Беверли Хилсу  не би ли са њим попричала о свом могућем појављивању у емисији "Славни шегрт". Трампу је, тврди, било поново до секса, али њој није, па га је одбила.

- Дана 28. октобра 2016. године, док су се одбројавали дани пред председничке изборе на којима је победио Трамп, Данијелс је потписала споразум о неоткривању података у коме се обавезала да неће разговарати о свом односу са њим у замену за исплату од 130.000 долара, према документима поднетим у Федералном суду у Лос Анђелесу. Пакт су потписали Кит Дејвидсон, њен тадашњи адвокат, и Мајкл Коен, који је тада био Трампов лични адвокат и посредник. Документ је укључивао место за Трампов потпис, али га он никада није потписао - преноси Ројтерс.

"Волстрит џорнал" је о овоме писао 2018. године, али је Коен тада устврдио да је порно звезду исплатио сопственим новцем, и да му то није наложио амерички председник.

Данијелс је у потпису испод фотографије у средњошколском годишњаку својевремено написала да ће се са свима добро слагати али чим схвате да је она "краљица". Деценијама касније Сторми очигледно незадовољна како је Трамп "схватио", тужила је и њега и његовог адвоката, тражећи да се споразум поништи.

Исте године поднела је против њега и тужбу за клевету због објаве на Твитеру у којој је оптужио за превару када је тврдила да добија претње јер је причала о наводној сексуалној вези са њим.

Савезни судија са седиштем у Лос Анђелесу одлучио је 2018. да Трампови коментари нису клевета него да представљају слободу говора која је заштићена Првим амандманом америчког Устава.

Подсетимо, бивши амерички председник Доналд Трамп стигао је у суд на Менхетну, где је формално ухапшен, а након што је стигао испред зграде суда и изашао из аутомобила у којем је путовао, погледао је у правцу својих присталица и подигао песницу у знак поздрава.

БОНУС ВИДЕО: