Пре само две године, један амерички отац је био у затвору због подлог чина секса са неким ко је делио његово презиме.

Мушкарац из Небраске, Травис Филдгров, имао је сексуални однос са својом ћерком три године након што ју је први пут срео. Да је Филдгров имао приступ јадној девојци пре тога, његова сексуална експлоатација над њом могла би бити још гора.

Када је беба Саманта рођена 2000. године, њен отац Травис је отишао да започне нови живот са новом женом. Када је напунила 17 година, он се вратио. Три године касније, Травис је започео сексуалну везу са 20-годишњом Самантом Кершнер. Упркос њиховим различитим презименима, Саманта је Трависова биолошка ћерка.

Када му је суђено за инцест, покушао је да тврди да нису у сродству. ДНК тестови су показали да је лагао. Најчуднији део уврнуте приче Филдгроувса је да је Саманта, иако још увек адолесценткиња, желела тај однос. Нема назнака да није била сагласна, у ствари, Саманта, која сада има 21 годину, чак се кладила са својом полусестром да би имала секс са Трависом пре ње, показују судски документи.

Тревисова бивша супруга и Самантини пријатељи јавили су се да властима кажу шта је пар смерао. Након што су истражитељи почели да истражују чудну и незакониту везу пара, почели су да се хвале на Фејсбуку, а онда су се венчали.

Полицајци су рекли да Самантина сексуална жеља за њеним оцем - произлази из љубоморног надметања са њеном полусестром око тога ко би могао да има секс са њиховим оцем.

Њихова судбина је била запечаћена када је судски ДНК тест открио да постоји 99,999% шансе да је Травис њен отац.

Након што је признао кривицу по свим тачкама оптужнице, њихово хвалисање на Фејсбуку је онемогућило било шта друго. Травис је осуђен на максималну државну казну од 2 године затвора. Саманта је имала среће са само деветомесечном условном казном. Филдгроу је наређено да не контактира Саманту по његовом пуштању, али нема гаранције да ће се то догодити. Према дужини казне, Тревис је требало да буде пуштен у јануару ове године. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".