Заједно у емисији са Милицом и Марком Коном гостовала је и Славица Ђукић Дејановић, као и Сања Маринковић. Милица је својим излагањем о насиљу које доживљава њена ћерка покренула лавину питања:  

- Шта је нормала?! Наша ћерка је први разред и тек сада после ове трагедије су испливала сва вршњачка насиља. Не знате како се бави школа тиме, о којој нормални причамо?! - рекла је водитељка и додала: 

-Седам година, наша ћерка, један је држи, други је удара песницама. То се не дешава не само њој, не свима – са сузама у очима испричала је Милица, док је данас Ана Михајловски такође скупила храбрости да исприча да је њен син такође жртва насиља. 

 

Ана је рекла да њен син трпи насиље од исте деце:

-Зашто не могу да се зауставим? Ево су одговори. Ова прича је нажалост тачна. Нисам желела да причам о својој деци и нашим искуствима, али и мој син иде у исто одељење и он је нашамаран у прва два месеца првог разреда од стране два дечака, а осим разговора школа заиста нема механизме.

 

 

-Иначе ми је дете добило диплому за најбољег друга у разреду, није "заслужио" шамарања. Ми немамо адекватне механизме за решавање насиља у школама и професорима јесу везане руке. Ми што вриштимо данас више од свих, верујте ми, вриштимо зато што се осећамо угрожено већ предуго-написала је Михајловски на свом Инстаграм налогу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_mihajlovski_

 

 

 

БОНУС ВИДЕО: