Zajedno u emisiji sa Milicom i Markom Konom gostovala je i Slavica Đukić Dejanović, kao i Sanja Marinković. Milica je svojim izlaganjem o nasilju koje doživljava njena ćerka pokrenula lavinu pitanja:  

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! - rekla je voditeljka i dodala: 

-Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima – sa suzama u očima ispričala je Milica, dok je danas Ana Mihajlovski takođe skupila hrabrosti da ispriča da je njen sin takođe žrtva nasilja. 

 

Ana je rekla da njen sin trpi nasilje od iste dece:

-Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prvog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme.

 

 

-Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije "zaslužio" šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo-napisala je Mihajlovski na svom Instagram nalogu.

Foto: Printskrin/Instagram/ana_mihajlovski_

 

 

 

BONUS VIDEO: