- Звездане, ако ћемо да идемо у конфликт нема потребе. Ја са тобом могу лепо да разговорам - рекла је Ана.

- Је л' мирно спаваш? Немаш грижу савести? - упитао је он.

- Више је немам, имала сам је јако дуго по питању тебе. Ово што си овде је л' си то ти? - говорила је Ана.

- Можда и јесам - рекао је он.

- Ја сам то и схватила. Схватила сам да ја тебе нисам познавала у мом и твом односу - говорила је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Можда сам се ја променио и био другачији, то ниси узела. Да ли мислиш да ћу ово да ти заборавим? - упитао је он.

- Мене то не занима. Ја сам све више схватила као издају, него као превару. Решила сам се тебе, ти си се решио мене и свако живи свој живот. Ја сам Зорици рекла јуче да смо ти и ја пар да би се овде спрдали и зезали и да би се дружили са Мајом. Ти знаш која би спрдња била да смо ти и ја овде као пар и то је тако - одбрусила је Ћурчићева.

- Звездане, мени та жена није ништа крива да ја са њом не бих имала однос. Ја са Анђелом да се дружим не би било нормално - рекла је Ана.

- Ово је нормално? Неко те извређа, а ти се после дружиш - додао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Шта је то битно? Она је била са тобом након везе са твојом девојком, оне треба, а не Маја и ја. Ја нисам очекивала да ћеш ти бити са Мајом, ја сам се шокирала. Ти си мене оставио због Анђеле, да ли капираш који си спрдњу дао на мене? Оставио си ме због некога кога знаш два и по месеца. Кад си ме оставио требао си да идеш са том девојком, па си узео да п***беш целу кућу. Шта сам ти онда ја била у животу? Тежина је да ме оставиш и наставиш да будеш са том женом. Ја ти кажем да сам била шокирана, а да не причам о коментарима за купаћи. Звеки, ајде приближи се само да ти објасним - рекла је Ћурчићева.

- Ја бих теби да објасним, да ли си свесна шта си урадила? Само ме погледај и само ми реци да ли си свесна шта си урадила - говорио је Звездан.

- Свесна сам шта смо урадили мени и теби. Ајде се врати да смо ти и ја код куће - рекла је Ана.

- Да ли можеш да схватиш? - упитао је поново он.

- Могу. Много мање него ти мени, није мерљиво. Ја сам сад преискрена. Шта размишљаш? Видим да није паметно - одговорила је Ћурчићева.

- Шта те боли к***ц? Ако те боли к***ц - додао је он.

- Ја теби не желим ништа лоше, кад сам ти желела лоше? Испричај се са мном, то је људски, Звездане. Ја сам то заслужила, а ти знаш колико сам ја то заслужила. Звездане, брате мили, слушај, ја нисам заслужила за све шта сам ти била нисам заслужила. Стави се у моју ситуацију, да ли хоћеш и само се врати за све што смо пролазили. Звездане, ти си ме убијао од варања, али је све то небитно - говорила је Ана.

- Ти си имала контакт са неким има мојих леђа - рекао је он.

-Ти си ме одјавио, могла сам да имам контакт са ким желим. Немој њега да увлачиш - додала је Ана.

БОНУС ВИДЕО: