Трудна Јована Јоксимовић одлучила је да у потпуности ужива у најлепшем животном периоду, те смо је из тог разлога мање виђали у јавности.

Ипак, камере су забележиле како је супруга Жељка Јоксимовића изгледала у другом стању, а у првом плану свакако је њен труднички стомак који гардеробом није успела да сакрије.

Будући да је трудна Јована Јоксимовић усликана неколико дана пред порођај, док је носила близнакиње Срну и Ану, не чуди што је водитељка имала огроман стомак, а рекло би се да је била и веома активна трудница којој у том периоду ништа није падало тешко.

 

 

Наиме, она је дошла да подржи супруга на једном наступу и за ту прилику оденула је лагану летњу хаљину откривених рамена, а да је тада искључиво носила оутфите у којема се осећала најлагодније говори и њен одабир обуће.

Високе потпетице које иначе обожава, трудна Јована Јоксимовић заменила је удобним јапанкама, а приметна је и другачија боја косе - црвене праменве прошарала је нешто светлијим.

Сунце у коси и Јованин блистави осмех сами за себе говоре колико јој је трудноћа пријала, а комплименте је добијала и на рачун своје линије, будући да није много килограма набацила.

БОНУС ВИДЕО: