Trudna Jovana Joksimović odlučila je da u potpunosti uživa u najlepšem životnom periodu, te smo je iz tog razloga manje viđali u javnosti.

Ipak, kamere su zabeležile kako je supruga Željka Joksimovića izgledala u drugom stanju, a u prvom planu svakako je njen trudnički stomak koji garderobom nije uspela da sakrije.

Budući da je trudna Jovana Joksimović uslikana nekoliko dana pred porođaj, dok je nosila bliznakinje Srnu i Anu, ne čudi što je voditeljka imala ogroman stomak, a reklo bi se da je bila i veoma aktivna trudnica kojoj u tom periodu ništa nije padalo teško.

 

 

Naime, ona je došla da podrži supruga na jednom nastupu i za tu priliku odenula je laganu letnju haljinu otkrivenih ramena, a da je tada isključivo nosila outfite u kojema se osećala najlagodnije govori i njen odabir obuće.

Visoke potpetice koje inače obožava, trudna Jovana Joksimović zamenila je udobnim japankama, a primetna je i drugačija boja kose - crvene pramenve prošarala je nešto svetlijim.

Sunce u kosi i Jovanin blistavi osmeh sami za sebe govore koliko joj je trudnoća prijala, a komplimente je dobijala i na račun svoje linije, budući da nije mnogo kilograma nabacila.

BONUS VIDEO: