Певачица Марија Микић је родила сина и ћерку Јовану. Пар је венчање већ једном отказао, али сада су решили да пред Богом крунишу своју љубав: 

- Једном смо отказали венчање, али овог пута се дефинитивно удајем! Први пут када смо заказали свадбу били смо у таквој ситуацији да смо били приморани да откажемо, али сада нећемо. Припреме су увелико у току, одабрали смо диван ресторан, а и декорацију која ће бити фантастична. Венчаницу још нисам одабрала, али сам ових дана ишла код Сашке да погледам шта има. Њене креације су дивне, сигурна сам да ће она бити задужена за мој стајлинг тога дана. Сашка је позвана на моју свадбу, као и цела породица Ђоковић. Надам се да ће моћи да дођу - изјавила је певачица која је недавно на свет донела сина Милију: 

- Имам четири до пет кила више него што сам имала пре трудноће, али не обазирем се на то. На сву срећу, нисам се много угојила у трудноћи. Мама ми каже да сам лепа и да се не оптерећујем. Толико уживам у животу да ми је то најмањи проблем.

Марија не крије узбуђење због њој битног дана, а открила је и ко ће све доћи на свадбу: 

- Певаће Јоца Стефановић са својим бендом. Вероватно ћу се и ја латити микрофона, тако да сам сигурна да ће бити весело и да ће се наши најмилији добро провести. То је најбитније. Баш се радујем, не могу да дочекам да осване 20. јул - завршава певачица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: