Почевши од 1993. до 2019. године, мама Хона је била трудна сваке године осим 2003. и 2017. Она има 15 деце, преноси ТхеСун.

Више од 149.000 људи коментарисало је њен видео, али су мишљења била подељена.

- Звучи као хорор филм - пише једна жена.

- О, Боже! Јеси ли добро – питала је друга жена, док трећу занима шта се десило 2003. када је паузирала.

Међутим, други су се фокусирали на физички изглед и истакли како одлично изгледа. Ова мама редовно користи серију видео снимака на друштвеним мрежама како би едуковала јавност о животу велике породице, а многи су остали затечени трошковима. У једном од видеа објаснила је како само за тоалет папир месечно троши више од 93 евра.

- Ако је веровати Гуглу, нашој породици треба 30 ролни тоалет папира за само месец дана - објашњава мама Хона. Затим у продавници са полице узима пет пакета, укупно 30 ролни папира, и ставља их у корпу.

Платила је на каси и ставила папир у ауто, а када је стигла кући показала је рачун на коме пише да је платила 93,01 евро. То је изненадило пратиоце.

- Ово је трошак који никада не бих повезивао са великом породицом - написао је неко, док је други додао да је буквално бацао новац у тоалет.

- Да, депресивно је - помирљиво је одговорила мама Хона, власница породичног предузећа. Али то није све што је ова жена поделила на друштвеним мрежама. У другом видеу је објаснила како је током 15 година само на пелене потрошила више од невероватних 18.600 евра.

У видеу под називом "Велике породичне ствари" открила је да је променила више од 70.000 пелена својој деци.

- За то сам потрошила више од 18.600 евра - рекла је мама Хона.

Прати је више од 90.000 људи који су истакли да не би могли да приуште такав трошак да су на њеном месту.

- Побогу, од чега живите ти и муж - отворено је упитала сапутница, док је друга додала како је то лудо.

- Жено, ти си фантастична јер бих полудела да сам на твом месту. Бог сваком од нас даје различите способности - закључио је трец́и.

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: