Када је Марина Туцаковић писала песме, добио  је песму која му се није допала због наслова, али је ипак све препустио Маринином искуству и знању: 

- Нисам себе видео у том смеру, иако је комплетан албум био баш онакав какав сам хтео, а тај текст "Ферари" ми је Марина Туцаковић дала тек на крају. То је био једини текст који ја нисам знао, јер сам га заправо добио када сам дошао у студио. Када сам видео тај наслов, ја сам пребледео, питао сам се шта је сад ово поред толико лепих песама?! - присетио се Горан и додао: 

– Врло једноставно ме је Марина убедила да то снимим јер је имала велики утицај на мене, била је неко коме сам много веровао и никада се нисам преварио када сам је послушао. Заправо сам се преварио када је нисам послушао-затим је открио шта се догодило кад је послушао Марину: 

 

– Сећам се снимао сам један албум, где је она мене моллила да то не иде тако и када сам изашао из студија, она је звала Жику из „Зане“ и рекла му је да је боље да ударим сада главом него касније. Тако је и било јер сам ја хтео да урадим неки чвршћи рокенрол, а она није била за то. Хтео сам да експериментишем некако- признао је фронтмен групе "Ок банд" и додаје да је у певачкој каријери пожељна разноликост песама: 

–Погледајте највеће звезде, погледајте Цецу, Брену, на пример Цецин албум "Пусти ме да раскинем с њом" је другачији од онога што је она снимала, а покидала је, ма разнела. Мора музички стил мало да се помера по мом мишљењу, мислим да је то права ствар- истакао је Горан.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: