Певач Здравко Чолић приватан живот држи далеко од очију јавности, а сада је причао о ћерки Уни која је веома активна на друштвеним мрежама и концертима, а како каже, увек нађе времена за одмор.

 

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Није то стално, имам ја и слободног времена. Моји су отишли мало у Грчку, а ја ћу до Задра, неки пријатељи ме чекају, па мало до Истре. Има концерата, али и дана између - рекао је он.

Чола се осврнуо и на концерте које је одржао у београдској Арени.

- Публика вуче тебе, а ти онда повучеш њих... Видим ја моменте када публици пада глава, а онда крену песме које воле, па се дигну... Расположење траје, а код мене, што концерт одмиче, проциркулише ми цео организам, а и публика те вуче. Тако да сам бољи у другом делу концерта него у првом - истакао је Чола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Чолина ћерка Уна је веома популарна на друштвеним мрежама, а певач је сада открио а ли је кажњава.

- Она само нешто слика. Ја је казним, не волим то, али не могу јој забранити. Она је таква... Једноставно, комуницира с људима, воли да се слика. Са мном се сликају. Ја нисам никад такав био, што мање, то боље. Само кад морам, због посла. А она само телефон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Ја не могу да јој забраним, шта да јој радим. То је другачије потпуно него што је некад било. Пре си морао фотографа да унајмиш да те слика или си морао имати добар фотоапарат кући, па онда чекаш да израдиш слике - додао је певач за "Аваз".

БОНУС ВИДЕО: