Глумац Светислав Буле Гонцић један је од најпрепознатијвијих на нашој сцени, а док га старија телевизијска публика памти као Чарлија у "Срећним људима", протеклих година је доста пажње привукао у серији "Истине и лажи".

Већ деценијама он вредно ради у позоришту, а однедавно је на функцији управника Народног позоришта у Београду.

Фото: Н.Скендерија

 

 

Театар заузима важно место у животу Булета Гонцића, а занимљиво је да му је он, уз много пословних успеха и адреналина, донео и највећу животну љубав – његову супругу.

Светислав Гонцић је, наиме, већ 34 године у браку с Горданом Гонцић, драматуршкињом која је донедавно била на челу Културног центра Београда, а тренутно је подсекретар у Секретаријату за културу.

Она иза себе има дугогодишњи рад у Атељеу 212, а уколико су вам њено лице и име познати разлог је то што је често на телевизији гледамо у културним сегментима вести.

Фото: Милена Анђела

 

 

Гордана Гонцић не прича често о породичном животу, али у једном интервјуу је истакла да је њен супруг "човек њеног живота и једини ванземаљац ког је упознала".

Током своје дуге и срећне љубави Гонцићи су добили двоје деце – ћерке Исидору и Александру. Пре две године Светислав је дао интервју у ком се осврнуо на свој породични живот и брак.

– Заједно смо већ 37 година, од тога 32 у браку. Човече! Да не поверујеш, а као да је јуче било. Немам појма како је све почело, као и сви мушкарци, уосталом. За разлику од ње, која све детаље и датуме памти. Срећан сам што смо се и професионално и биолошки остварили. Што имамо лепу породицу и што смо тако везани – рекао је глумац.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

 

Како је он истакао, ћерке дају смисао свему што он чини у својој каријери, као и да су супруга и он деци дали подршку, на првом месту.

– Породица је моја велика подршка. Због деце, све што радим има смисла. Увек сам говорио да родитељи не треба да васпитавају своју децу, већ само треба да буду добри. Јер деца имитирају родитеље. Ми смо нашим ћеркама, у оквиру наших могућности, пружили пре свега љубав, слободу избора и подржавали смо их на њиховом путу – исткаоа је Гонцић.

БОНУС ВИДЕО: