У питању су: Јелена Карлеуша, Марија Шерифовић и Сара Јо. Оне ће својим хитовима и сценским перформансима и идејама, забављати публику у најлуђој ноћи на највећем организованом дочеку на отвореном простору.

Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

 

Иако се данима спекулисало о томе ко ће запевати публици на традиционалном дочеку испред Народне скупштине, сада је коначно откривено да су у питању ове три поп звезде.

Овим се открива мистериозна Карлеушина порука на њеном Инстаграм сторију, на којој је само писало: 31.12. Иако се нагађало да је у питању био могућ датум изласка њеног новог албума или новог сингла, у праву су били сви они који су сматрали да је ово била најава спектакуларног новогодишњег наступа у престоници.

Фото: Зоран Јовановић

 

Остаје да видимо како ће то све изгледати, а када се на то дода да ће поред ње, на сцени својим гласовима публику очарати и Марија Шерифовић и Сара Јо, апсолутно је јасно да је добар провод загарантован.

Фото: Инстаграм принтскрин/sarajoofficial

 

Након овог наступа, ЈК ће се упутити неколико стотина метара даље, где ће наставити да увесељава госте једног београдског клуба на Теразијама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".