Посланица Народне странке коментарисала је на друштвеним мрежама данашње мушкарце, уз фотографију младог певача Филарија, којег је публика упознала на Песми за Евровизију. "Драги мушкарци, некад су све бриге света, земље и породице биле на вашим плећима. Данас, судећи по најезди реклама у који ме се мушки пол шминка, кад нађете праву нијансу коректора, решили сте главну ствар. Још ако нађете и прави сјај за напумпана уста, Бог да вас види, био је коментар посланице.

Филип Маринков, певач и кантаутор познатији као Филарри, прокоментарисао је ову поруку посланице Народне странке Иване Парлић.

- Ово је битна ствар и што се тиче неге мушкараца и што се тиче интернет насиља. Људи не могу да схвате да тај интернет није више неки виртуелни простор већ само продужетак овог нашег реалног света и да се све што се тамо изјављује врло осликава на овај наш реалан живот. Па самим тим и морамо пазити шта причамо - навео је Филарри.

- Нису ме погодиле њене прозивке јер сам ја већ дуго у овом послу. Све оно што сам доживео на ТикТоку је мене очеличило. Стварно више ништа не може да ме узруја што се деси на интернету, барем ја тако мислим. Али сам чин тога да неко ко је на државној функцији народног посланика прокоментарише некога на тај начин, али и таргетира је недопустив. Она на таквој функцији стварно мора да пази шта прича и како пише јер после њеног поста, ја сам добио стварно доста лоших коментара и претећих порука. Мене то не погађа, али је другачије када вам то напише неки клинац и нека јавна фигура - рекао је Филарри.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".