Комшије за Раду Манојловић имају само речи хвале, јер како кажу, увек је пријатна и свима се уљудно јави, па чак и онда када није расположена. Како су навели, жао им је што нема партнера, а сматрају и да је Милан Станковић био идеалан дечко за њу, али да је то касно схватила.

В. Данилов

 

- Стално је виђам у друштву сестре Марије. Прочитала сам у медијима да јој је она сада и менаџер. То је лепо, она је сигурно неће оштетити и најискреније ће је саветовати и радити у њену корист. Не знам да ли има неког, нисам ни чула ни видела ништа. Искрено да вам кажем, мени се чини као да она тек сада, након много година, схвата да није требало тако лако да прокоцка оног малог Милана. Био је то добар дечко, видим окренуо се вери. Паметна одлука, одувек ми је био превише фин и неискварен за јавни посао - рекла је комшиница.

В. Данилов

 

Извесна старија госпођа, пак, прича како је Радмила једном добила цвеће, али не може да тврди баш од кога.

- Стварно не волим да трачарим. Једном је један младић из аутомобила изашао са букетом ружа, а она га је чекала испред зграде. Е, сада, да ли јој је пријатељ или дечко, не могу да кажем. Међутим, пре неколико месеци сам је једном видела уплакану. Баш ми је деловала исцпрљено и нерасположено. Шта ли се ту збило, сам ће га Бог знати - прокоментарисала је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".