Комшије водитељке Маријане Мићић имале су само речи хвале за њу: 

- За њу нећете чути ружну реч овде, сви је волимо. Мислим да се не дружи ни са ким из зграде, али са свима зна да поприча. Неколико пута се десило да заједно шетамо љубимце, да се случајно сретнемо. Духовита је и зна да се нашали, спонтана је. Од тада имам лепо мишљење о њој- каже комшиница у разговору за “Супер ТВ”.

Један старији господин открио је да је Маријана врло брижна мајка: 

- Јако је фина, увек се јави. Виђам је како шета са ћеркицом, преслатка је малецка. Заиста се не раздваја од ње, види се да је брижна и одговорна мајка. Пре него што се скрасила, знала је да стално зуји негде, али сада колико видим много више времена проводи у кући са породицом. То и приличи једној породичној жени- каже комшија који је желео да остане анониман.

У оближњој продавници су нам рекли да Маријана не може да сакрије радост што ће на свет донети поново девојчицу.

- Све најбоље имамо да кажемо и о Маријани и о Милошу. Увек се јаве кад нас виде. Нису умишљени нити им је глава у облацима. Нормални људи су у питању. Маријани дивно стоји и ова трудноћа. Види се да ужива у мајчинству- рекли су за “Супер Тв” запоследни у продавници.

Једна дама је била искрена и потврдила да су Маријана и Милош невероватно складан пар. 

- Они дуго живе заједно и супер се слажу. Никад нисам чула неку буку и свађу да се чује из њхивог стана. Такође, нисам никада видела да су љути или намрштени изашли из породичног дома, да не поверујете - казала је она искрено.

Другом старијем пару није јасно због чега се још увек нису одлучили да се закуну 

- Никако не схватам зашто се њих двоје нису још венчали. Толике године живе заједно. То је ваљда данас нека мода.

Маријану јако поштују и у пет шопу у који редовно свраћа.

БОНУС ВИДЕО: