Некадашњи задругар Кристијан Голубовић је зарађивао велики хонорар учешћем у ријалити програму "Задруга".

Након завршетка његовог учешћа у овом ТВ формату, он је решио да своју популарност уновчи. Почео је да зарађује новац играњем мечева на ТикТоку. Фанови му шаљу поклоне, а он од ове платформе добија новац.

Како преносе домаћи медији Голубовић је почео да се коцка. Извор сада преноси да је виђао Голубовића у казину и да је он тамо проводио сате и трошио огромне количине новца.

Фото: АТА имагес

 

 

Поводом ове теме огласио се и сам Голубовић, који је рекао да је истина да се повремено коцка, али да није коцкар и да зна када треба да стане. Он је истакао да Кристини ово смета јер не проводи време са њом.

Спалевићева је сада трудна и не би требало да се нервира. На ову тему огласила се и Кристина, али она није желела претерано то да коментарише. Кристина је тренутно напустила Србију и ужива на мору, док је Кристијан у Београду.

- Ја сам са Константином на мору, ми уживамо и не знам шта се дешава у Србији. Генерално ми се не свиђа Кристијанов избор друштва, занео се мало са њима. Не бих даље коментарисала ту тему - рекла је Спалевићева за Србију Данас.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: