Nekadašnji zadrugar Kristijan Golubović je zarađivao veliki honorar učešćem u rijaliti programu "Zadruga".

Nakon završetka njegovog učešća u ovom TV formatu, on je rešio da svoju popularnost unovči. Počeo je da zarađuje novac igranjem mečeva na TikToku. Fanovi mu šalju poklone, a on od ove platforme dobija novac.

Kako prenose domaći mediji Golubović je počeo da se kocka. Izvor sada prenosi da je viđao Golubovića u kazinu i da je on tamo provodio sate i trošio ogromne količine novca.

Foto: ATA images

 

 

Povodom ove teme oglasio se i sam Golubović, koji je rekao da je istina da se povremeno kocka, ali da nije kockar i da zna kada treba da stane. On je istakao da Kristini ovo smeta jer ne provodi vreme sa njom.

Spalevićeva je sada trudna i ne bi trebalo da se nervira. Na ovu temu oglasila se i Kristina, ali ona nije želela preterano to da komentariše. Kristina je trenutno napustila Srbiju i uživa na moru, dok je Kristijan u Beogradu.

- Ja sam sa Konstantinom na moru, mi uživamo i ne znam šta se dešava u Srbiji. Generalno mi se ne sviđa Kristijanov izbor društva, zaneo se malo sa njima. Ne bih dalje komentarisala tu temu - rekla je Spalevićeva za Srbiju Danas.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: