Цетињанин Милош М, коме су у крвавом масакру на Цетињу убијени супруга Наташа и двојица синова, на прву годишњицу злочина објавио је на Фејсбуку узнемирујућу поруку и снимак који наговештавају могућност крвне освете.

- Ђ. Б, како си заковао, овако ћу ја све твоје заковати - пише у објави за коју се верује да је упућена стрицу масовног убице са Цетиња, Вуку Бориловићу.

- Овако ће вам се црнит, овако ће се црни барјак вити, овако, ја вам се кунем - чује се његов глас на снимку.

На његове објаве уследиле су бројни коментари у којима га људи позивају да остане присебан и не ради ништа лоше.

- Буди јак, М, немој, ко бога те молим! Тешко је јесте, али буди јак, мораш издржати све то, немој да направиш што, буди присебан; Немојте... Ништа од тога немате... Ко бога Вас молим, сачувајте своју душу... Не дајте злу да Вас савлада! - пише у једном од коментара.

Иначе, несрећни Милош на друштвеним мрежама често дели слике убијене деце и супруге, уз потресне поруке.

- Долазе неки дани тренуци које нисам у најгорим сновима замишљао без тебе. Данас је један од тих дана, твој 9. рођендан, а тебе нема, сине. Али и данас на твој рођендан, као и сваки други дан, ти си са мном. Срећан ти рођендан, сине, загрли мајку и брата, онако снажно како си ти само знао. Волим Вас - написао је М. М. 4. јула.

Подсетимо, 12. августа је Бориловић око 15.30 сати кренуо у покољ. Прво је убио своје подстанаре, Наташу Пејовић Мартиновић (35) и њена два сина, а потом и њиховог кума Милана Митровића (37), затим свог ујака Горана Ђуришића (54).

Бориловић је у наставио да убија своје комшије и познанике, па је тако усмртио и Рајка (56), Димитрија (81) и Даницу Дрецун (74), а на крају Данијелу (51) и њену сестру Александру Радуновић (52).

У свом крвавом пиру ранио је шест особа које су се ту случајно затекле. Бориловић, подсетимо, кобног дана није хтео да се преда, па је у њега пуцала полиција, као и комшија Ненад Нено Калуђеровић, а црногорско тужилаштво је објавило да је Бориловић страдао од пројектила који му је нанео један од полицајаца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: