Све је почело од снимка надзорне камере, која је током ноћи снимила бизарну сцену на гробљу.

Пре само два месеца подигнута је оптужница за њено убиство против Лале Антхони Цастрилл, тадашњег дечка мајке Саундре Гонзалес, која је те летње вечери отишла на посао и оставила своју девојчицу на чување.

 

 

Да ли је Лало заиста био тај који је изазвао Фавилову смрт и како, сазнац́е се на крају суђења, али цела прича је прошле године добила језиву ноту јер је мајка у августу објавила снимке са гробља где је њена ћерка сахрањена.

Наиме, једна породица, која је поставила камере поред гроба вољене особе, проследила је фотографије девојчице ухваћене на видеу, која се појавила у мрклом мраку на том почивалишту у Лас Цруцес-у (Нови Мексико).

Када је изненађена породица питала особље гробља да ли знају ко је то, ко је девојчица која се појавила, радници су одмах показали на гроб Фавиоле Родригуез или на њен надгробни споменик.

Да је то била Фавиола, и данас је дубоко уверена Саундра, њена мајка, која је објавила фотографије на њеном профилу и написала да нема сумње да је то била њена ђевојчица.

- Одмах сам бризнула у плач и остала сам без речи. Јер чим сам видела фотографије, знала сам да гледам своје дете. У мом срцу нема ни најмање сумње јер та девојчица изгледа као моја ц́ерка од главе до пете. Коса, одец́а, све се детаљно поклапа - писало је, између осталог, у статусу Саундре Гонзалез.

 

 

Будуц́и да су фотографије такве какве јесу, снимљене у мраку и прилично зрнасте, корисници "Реддита" закључили су да је још увек немогуц́е утврдити идентитет девојчице, те тврде да је свако могао да залута на гробље.

Заиста, отприлике у време када су фотографије снимљене, снимци са исте камере такође су открили да је један аутомобил пролазио недалеко од места, међутим да ли је то имало везе са снимљеном деевојчицом, остац́е мистерија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".