То ће у романтичном окружењу осетити сви знакови Зодијака, а посебно ових пет који се могу надати великим променама.

Лав

Припадници овог знака у задње су време искусили лоше раздобље у љубавном животу, или је све некако стало или су чак назадовали. Али, пред Лавовима је пуно повољнији период кад би могли упознати сродну душу или усмерити везу с постојећим партнером у неком бољем смеру.

Осетиће навалу самопоуздања, енергије и добре енергије, а то ће пак додатно утицати на њихову привлачност супротном полу.

Ован

Овнови су задњих месец и по били приморани на преиспитивање љубавних односа. Комуникација с партнером била лоша, али тај период се завршио 4. септембра тако да се сад могу надати позитивним помацима.

Фото: Профимедиа

 

 

Поново ће осетити лептириће у стомаку и биће препуни живота. Припадници овог знака који се налазе у браку, схватиће важност уздизања брачне заједнице на неки виши ниво. Схватиће да нема никакве користи од драме.

Водолија

Припадници овог знака почет ће се боље разумјети с партнером након периода преиспитивања важности везе и тога колико их тај љубавни однос испуњава.

Водолије самци напокон ће почети сусретати занимљиве људе, харизматичне и енергичне који би могли да их привуку. Такође, лако је могуће да у септембру буду позвани на врло занимљив састанак и обасипани поклонима.

Вага

За Ваге је управо прошао период великог преиспитивања свега везаног за љубав и везе. Дубоко су размишљали о томе шта желе од везе и какав однос с партнером прижељкују. Уморили су се од сталних драма и компликација. Они у везама могли би да донесу неке озбиљне одлуке везане за будућност.

Фото: Профимедиа

 

 

Схватили су да им је изузетно важно да поред себе имају некога ко ће им у исто време бити добар љубавник и добар пријатељ, неко с ким се осећају опуштено, слободно и забавно. Могуће је да самци започну романсу с неким кога већ дуго познају, али до сад нису били ништа више од пријатеља.

Јарац

И припадници овог знака су током ретроградне Венере били на некој љубавној паузи, све као да је стало. Преиспитивали су и себе и партнера, као и сексуални живот којим нису били сасвим задовољни.

Септембар ће то све покренути и побољшати па Јарци могу очекивати јачање жеље за интимом, као и више страсти. Они у браку размишљаће о деци и лако је могуће да до октобра дође до трудноће, преноси Атма.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".