Атрактивна глумица Ивана Дудић све је распаметила када се на једном догађају појавила без грудњака, добро је позната и по експлицитним сценама у којима је глумила, а недавно је до детаља открила како се те сцене изводе. Кориснике друштвених мрежа је оставила "без даха" када је показала како она у изазовом издању чека достављача хране, а сада је поново настао хаос на мрежама због нешто другачијих "врућих" кадрова.

Фото: АТА имагес

 

 

Њена колегиница Ања Мит објавила је снимак Дудићеве док показује брусхалтер. Ивана Дудић је подигла кошуљу у ходнику у ком су се налазиле показала брусхалтер, а Ања је све ово снимила и објавила на Инстаграму.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/anjamitofficial

 

 

У позадини је ишла песма "Ивана", коју изводи Амир Казић Лео, а Ања је поделила стихове "Ивана, Ивана, што си ме лагала, био сам забава за једну луду ноћ" - "Моја изабрана луткица", написала је Ања преко снимка где се види како се глумице лудо проводе заједно.

Ивана Дудић једна је од ретких младих глумица која је отворено причала о снимању сцена вреле акције, а као једно од непријатнијих сећања истакла је снимање интимних сцена у серији "Црвени месец".

Фото: Инстаграм принтскрин/anjamitofficial

 

 

- Имали смо такав лав-хејт рилејшншип приватно, где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти, на ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали. Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља 'хајде ухвати га', 'ајде, повуци је' и тако даље. Јако непријатно, није све тако страшно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - рекла је раније Ивана Дудић.

БОНУС ВИДЕО: