Расел Бренд је у петак на свом Јутјуб каналу демантовао озбиљне оптужбе које су против њега изнете у писму и мејлу уочи мистериозне истраге која је требало да се емитује на једном популарном тв каналу.

ФОТО: Профимедиа

 

Дугоочекивани програм је требао да се емитује у суботу увече у 21 сат, а спекулише се о томе ко или шта би могло бити у центру истраге. Извори кажу да ће ова документарна серија о актуелним дешавањима садржати детаље о познатој личности, за које је речено да су шокантни. Иако нема назнака да ц́е Бранд бити пспоменут у програму, он је направио видео намењен својим фановима.

Овај комичар, глумац и инфлуенсер обратио се својим милионским пратиоцима касно у петак увече и рекао да против њега постоје „веома, веома озбиљне кривичне оптужбе“ које он „апсолутно оповргава“.

 Бренд је рекао да је примио два "екстремно узнемирујућа писма" од "медијске ТВ компаније" и једних новина. У писмима се навод екстремно агресивни напади који су неистинити", рекао је Бренд.

Рекао је: „Ови наводи се односе на време када сам радио у мејнстриму, када сам био све време у новинама, када сам био у филмовима. И као што сам о томе нашироко писао у својим књигама, био сам веома, веома промискуитетан."

 

 

„Током тог времена промискуитета, везе које сам имао биле су апсолутно увек споразумне. Тада сам увек био транспарентан у вези тога, а транспарентан сам и сада.

„А када видим да се та транспарентност метастазира у нешто криминално што апсолутно поричем, доводим у питање да ли постоји још један план у игри.“

Бренд је рекао да је „свестан да новине телефонирају“ и „шаљу писма“ људима које познаје „вековима и годинама“, тврдец́и да сматра да „постоји озбиљан и усклађен план за контролу оваквих простора“, мислец́и на његову канал.

Додао је: „Потребан ми је мој глас заједно са вашим гласом. Не смета ми да користе моје књиге и мој станд уп да причају о мом промискуитетном сексуалном понашању у прошлости. Оно што ја озбиљно побијам су ове веома озбиљне, кривичне оптужбе."

Поменуо је и како су претплатници на његовом YоуТубе канал-у раније писали у одељку за коментаре „пази Раселе, они долазе по тебе“.

„У међувремену желим да останете близу, будите будни, али још важније од свега тога - ако можете, молим вас - останите слободни.'

 

 

„Останите слободни“ је фраза коју је често користио да би завршио видео снимке на свом каналу.

Видео је привукао коментаре хиљада људи, укључујуц́и технолошког могула Елона Маска, који је одговорио на Брандов двоминутни говор: „Наравно. Не воле конкуренцију.'

Брендова изјава појавила се усред гласина на друштвеним мрежама о томе да ли би се скандал о познатој личности могао нац́и у истрази која се емитује данас.

ТВ водич за Канал 4 једноставно наводи вруц́е очекивани програм као „Нове: специјалне пошиљке“. 90-минутна специјална истрага Депеша'. Потврдили су да га приказују у 21 сат у суботу увече. Сада се на линку до странице програма појављује порука која каже: „Та страница се не може пронац́и. Или је адреса нетачна или страница више није доступна.'

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".