Супруга бившег фудбалера Дејвида Бекама, Викторија Бекам снимила је за Нетфликс документарац који ц́е бити објављен на платформи 4. октобра, али захваљујуц́и трејлеру успели смо да откријемо упечатљив детаљ о Дејвидовом љубавном животу са Викторијом.

Фото: Профимедиа

 

У њему она се присетила тренутка када се упознала са својим будућим супругом, Дејвидом. Како је испричала, све се одиграло на једном паркингу и тада нико није могао ни да претпостави да ће њих двоје касније постати један од најскладнијих парова на свету.

Фото: Профимедиа

 

Документарни серијал из четири дела (који ц́е испричати све о једном од најпознатијих парова у Великој Британији) говори о њиховој раној вези и о томе како су постали један од најпознатијих парова на свету.

Како су се упознали Давид Бекам и Викториа Бекам?

Испоставило се да је Викторија одала тајну која је све очарала, али да ли се Дејвиду то свидело. Рекло би се не, јер је годинама инсистирао да детаљи њихове везе не треба да буду тема медија.

- Мој менаџер би рекао: 'Покушај то да задржиш у тајности' - рекла је Викторија о својим првим данима са Дејвидом Бекамом.

- Срели смо се на паркингу, што и није тако лоше, као што звучи - рекла је она.

Давид је слушао Викторијину причу и смејао се док се присец́ао ове необичне анегдоте.

Та љубавна прича траје и траје. Давид и Викторија упознали су се 1997. године на хуманитарној фудбалској утакмици и била је то љубав на први поглед.

Само две године касније, рођено је њихово прво дете, Бруклин. 1999. венчали су се у замку изван Даблина и добили још троје деце: Ромеа, Круза и Харпера.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".