Француска прва дама (70) дала је редак поглед на свој однос са супругом (45) у интервјуу за новински магазин Paris Match.

- Једина препрека била су моја деца. Узела сам времена како им не бих уништила животе. То је трајало 10 година. Можете замислити шта су све чули. Али нисам желела да пропустим властити живот - рекла је Брижит.

Пар је почео да излази када је она имала 40, а он 15 година. Била је његова професорка драме у школи у Амиенсу, граду у северној Француској, а њена ћерка била му је другарица из разреда. Иако су га родитељи послали у Париз када је њихова веза изашла на видело, он је и даље био одлучан да остану заједно.

Фото: Танјуг/АП

 

- Рекла сам себи да ће се заљубити у неку својих година. То се није догодило. Не знам како би моји родитељи, који су били узор верности и доброг образовања, реаговали на наш брак - рекла је француска прва дама. 

Од свог бившег супруга Андре-Лоуиса Аузиереа, банкара, развела се 2006. Аузиере је умро 2019., а заједно имају једног сина и две ћерке. Потом се удала за Емануела Макрона 2007., 10 година пре него што је он постао француски председник .

БОНУС ВИДЕО: