И док су се у групи мењале певачице, Дача је био незаменљив. Његов заштитни знак били су качкети и капице. Певачица Цока и Дача уживали су велику славу и сви су их препознавали где год да се појаве.

Њихови хитови попут оног о Педру и његовом бику Фердинанду, “Немој Саша”, “Јованка те кјеро”, “Све те дивне ствари”, “Љубавни напитак" и данас живе међу публиком.

Последњи албум “Рупа у глави” снимили су 2003. године. После распада групе, Дача је једно време је радио као консултант великих купаца у једном од познатих трговинских ланаца у Србији, затим се одселио у Абу Даби. Ни Даница Букилић није наставила да се бави музиком. 

Фoто: Фејсбук принтскрин/Дамир Радоичић

 

– Неких годину и по дана радио сам у Енглеској сличан посао, показао сам се као успешан, а тамо људи не знају ко је Дача Дак. У Србији радим већ три године, првобитно је људима било интересантно, препознавали су ме, али када човек постане успешан у свом послу, такве ствари оду у други план. Сада радим само с великим купцима, милионским потрошачима. На крају крајева, човек може свуда да буде креативан, не само у музици – рекао је Дача пре неколико година док је још боравио у Србији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".