- Мораћу чешће долазити овамо - написала је Ева из Хрватске на свомТикТок профилу, након што је стигла на аеродром "Никола Тесла" у Београду, а онда својим искреним признањем зашто, "запалила" интернет, боље рећи Србе.

- Значи људи моји, ја сам на аеродрому у Београду. Нисам била овде јако дуго. Ја не знам шта ови Срби једу и пију, али толико су прекрасни сви. Значи мушкарци згодни, жене предивне... вау! - рекла је она.

Видео је брзином светлости постао виралан на Балкану, а корисници поменуте мреже су својим симпатичним коментарима објаснили зашто је то тако.

 

 

"Истина жива, хвала, и ви сте лепи", "Јесмо добри али не претеруј баш", "Него шта него сам прелеп, па спавам у теретани", "Свашта једемо али нам је добра генетика", "Љуби те брат за искреност", "Домаће, домаће", "Шта си ти сестро мислила? Па ми смо најлепши људи", "Чварци, кавурма, сарма, подварак", "Онда се уклапаш", "Исти смо сестро, лепи па лепи, ја у Хрватској три године и исто тако мислим за вас", писали су јој он у коментарима испод видеа.

Након многобројних коментара, Ева се још једном јавила, те признала још једну ствар. "Тотално уживам, још кад чујем нагласак, ајме мени", написала је она.

БОНУС ВИДЕО: