Како је "Аваз" писао, дечак се самоповредио за то време, реаговала је и полиција.

- Сам догађај није био нимало безазлен. Инцидент се десио у мушкој свлачионици. Дечак је извадио скалпел и почео да маше њиме према дечацима имитирајући лика из игрице "Granny" и говорећи "ја сам луд". Срећом је промашио тројицу дечака, један је успео да побегне у WC и сакрије се. У налету према вратима од тоалета, дечак са скалпелом је себе, нажалост, повредио - пресекавши себи тетиву. Настала је вриска и хаос, крв је прскала на све стране.

На срећу нема других повређених и нажалост дечак је повредио само себе - рекла је мајка једног од дечака из свлачионице за Аваз.

- Нажалост, школа је покушала да прикрије догађај и недавањем правих, тачних и благовремених информација довела у ситуацију да у медије оде нетачна, да се у групама деле полуинформације и да ми као родитељи нагађамо шта се десило, зависи од тога од кога смо чули. Сви, као родитељи, заслужујемо да знамо праву истину и урадимо све како се овакве ствари никада не би поновиле - казала је мајка једног од дечака.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг.

БОНУС ВИДЕО:

НАКОН ШТО ЈЕ КОД ОСМАКА ПРОНАЂЕН НОЖ - Славица Ђукић Дејановић стигла у Основну школу "Рибникар"