Како је рекао након другог полуфинала Песме за Евровизију, због перформанса током ревијалног дела завршио с крвавим коленима.

- Ево, имао сам перформанс током ревијалног дела, крваре ми колена! Али, све за музику... Сада сам ОК, имам фластере, али много сам се уживео у песму. Када сам завршио с наступом скапирао сам колико ме све боли - рекао је Лук Блек.

Како традиција налаже, он ће у суботу, 2. марта, након проглашења победника "Песме за Евровизију" нашем новом представнику уручити награду.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу наступати у суботу, само ћу уручити награду срећном победнику. Надам се да ћу се лепо обући, да ћу изгледати ОК. Јастога сам, нажалост, заборавио у Лондону. Мало сам се зезнуо... Нисам се организовао, а и дошао сам само са ранцем! Кад сте 24. место на "Евровизији", немате пара за добру авионску карту, тако да је јастог морао да остане, није био приоритет овај пут. Можда ћу сад после мог албума имати за прву класу - нашалио се Лук Блек.

Подсећања ради, Лук Блек је 2023. године у Ливерпулу представљао Србију на такмичењу "Песма Евровизије" са песмом "Само ми се спава" и заузео 24. место са 30 освојених поена.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: