Kako je rekao nakon drugog polufinala Pesme za Evroviziju, zbog performansa tokom revijalnog dela završio s krvavim kolenima.

- Evo, imao sam performans tokom revijalnog dela, krvare mi kolena! Ali, sve za muziku... Sada sam OK, imam flastere, ali mnogo sam se uživeo u pesmu. Kada sam završio s nastupom skapirao sam koliko me sve boli - rekao je Luk Blek.

Kako tradicija nalaže, on će u subotu, 2. marta, nakon proglašenja pobednika "Pesme za Evroviziju" našem novom predstavniku uručiti nagradu.

Foto: ATA images

 

 

- Neću nastupati u subotu, samo ću uručiti nagradu srećnom pobedniku. Nadam se da ću se lepo obući, da ću izgledati OK. Jastoga sam, nažalost, zaboravio u Londonu. Malo sam se zeznuo... Nisam se organizovao, a i došao sam samo sa rancem! Kad ste 24. mesto na "Evroviziji", nemate para za dobru avionsku kartu, tako da je jastog morao da ostane, nije bio prioritet ovaj put. Možda ću sad posle mog albuma imati za prvu klasu - našalio se Luk Blek.

Podsećanja radi, Luk Blek je 2023. godine u Liverpulu predstavljao Srbiju na takmičenju "Pesma Evrovizije" sa pesmom "Samo mi se spava" i zauzeo 24. mesto sa 30 osvojenih poena.

(Republika)

BONUS VIDEO: