Сада се огласио и глумац Предраг Смиљковић, који је дао своје мишљење о тврдњама Ланетове ћерке Милице о то ме да су она и сестра лишене наследства.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vodič za roditelje

 

 

- Чисто сумњам да је то могло да се деси баш тако, не могу да тврдим, јер једноставно нисам био. Ја када сам ишао пар дана пред крај, он човек није био комуникативан, да је то пред смрт рекао некоме, мало ми је чудно, али Боже мој, свако има право и да тврди и да изнесе у јавност, иако ја не бих то радио јер је њихова интимна ствар. Али кажем, ја када сам био са човеком нисам могао да комуницирам јер није био при свести - рекао је глумац за медије, па онда прокоментарисао Миличине речи да је медицинска сестра неколико дана пре смрти њеног оца увела двојицу мушкараца у Ланетову собу, који су били сведоци наводног усменог завештања којим су она и сестра лишене наследства.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Значи то можемо да будемо тај доктор што је у пензији и ја. Ми смо били обучени у скафандере, кажем какву сам слику затекао када сам био, али ја њих ту нисам видео. Ми смо били сами, можда су ти људи били неки други дан. Можда ту постоје неке сличности, да су два човека, али која два човека? То је једно, друго, рекао сам у каквом стању је био, а треће, када сам ја њему споменуо ту ћерку која је лепа, када сам је пре много година видео на Звездари, он ми је рекао да јесте његова, али и да је он неке ствари завршио и развео се од те жене са којом има ћерку. Кажем, безвезе ми је то усмено завештање, могуће је, али знам да је имао неки искристалисани став по том питању. За све време нашег дружења ништа нисам чуо у вези њих - рекао је Предраг.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: