Sada se oglasio i glumac Predrag Smiljković, koji je dao svoje mišljenje o tvrdnjama Lanetove ćerke Milice o to me da su ona i sestra lišene nasledstva.

Foto: Jutjub printskrin/Vodič za roditelje

 

 

- Čisto sumnjam da je to moglo da se desi baš tako, ne mogu da tvrdim, jer jednostavno nisam bio. Ja kada sam išao par dana pred kraj, on čovek nije bio komunikativan, da je to pred smrt rekao nekome, malo mi je čudno, ali Bože moj, svako ima pravo i da tvrdi i da iznese u javnost, iako ja ne bih to radio jer je njihova intimna stvar. Ali kažem, ja kada sam bio sa čovekom nisam mogao da komuniciram jer nije bio pri svesti - rekao je glumac za medije, pa onda prokomentarisao Miličine reči da je medicinska sestra nekoliko dana pre smrti njenog oca uvela dvojicu muškaraca u Lanetovu sobu, koji su bili svedoci navodnog usmenog zaveštanja kojim su ona i sestra lišene nasledstva.

 

Foto: ATA images

 

 

- Znači to možemo da budemo taj doktor što je u penziji i ja. Mi smo bili obučeni u skafandere, kažem kakvu sam sliku zatekao kada sam bio, ali ja njih tu nisam video. Mi smo bili sami, možda su ti ljudi bili neki drugi dan. Možda tu postoje neke sličnosti, da su dva čoveka, ali koja dva čoveka? To je jedno, drugo, rekao sam u kakvom stanju je bio, a treće, kada sam ja njemu spomenuo tu ćerku koja je lepa, kada sam je pre mnogo godina video na Zvezdari, on mi je rekao da jeste njegova, ali i da je on neke stvari završio i razveo se od te žene sa kojom ima ćerku. Kažem, bezveze mi je to usmeno zaveštanje, moguće je, ali znam da je imao neki iskristalisani stav po tom pitanju. Za sve vreme našeg druženja ništa nisam čuo u vezi njih - rekao je Predrag.

(Blic)

BONUS VIDEO: