Milica Gutović, ćerka Milana Laneta Gutovića, oglasila se novim Fejsbuk statusom, u kome je između ostalog naglasila da želi da odbrani ugled pokojnog oca, ali i tvrdi da je sa svojim roditeljima oduvek bila u komunikaciji, iako je samostalna od 20. godine.

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek.

Osvrnula se i na optužbe ispod svoje prvobitne objave, u kojoj otkriva da je oštećena za nasledstvo, da svog oca nije videla 30 godina.

- Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima - naglasila je.

Podsetimo, Milica Gutović oglasila se pre dva dana na svom Fejsbuk profilu putem video snimka,uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Foto: Fejsbuk printskrin/Milica Gutovic

 

 

Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.

BONUS VIDEO: