Транзит Сунца у Овну најављује почетак нове астролошке године. Ован је први знак Зодијака, стога је транзит Сунца у овај хороскопски знак од највеће важности. Овај аспект се очекује 13. априла 2024. у 20:51.

Фото: Профимедиа

 

Транзит Сунца у Овну најављује почетак нове астролошке године. Ован је први знак Зодијака, стога је транзит Сунца у овај хороскопски знак од највец́е важности. Овај аспект се очекује 13. априла 2024. у 20:51.

Према писању "Енглисх Јагран" овај транзит имаће велики утицај на сваки од 12 знакова, а нарочито на Овнове и Ракове.

Ован

Овнови ће пронаћи своју мотивацију и амбицију на фронту каријере. Ово је период веће амбиције, самопоуздања и смелости, који је повољан за велике потезе. Људи који припадају овом знаку понекад знају да буду агресивнији у постизању својих циљева и схватању шанси за раст. А Овнове током овог периода прати светла финансијска будућност. Проницљива финансијска селекција би могла да их доведе до вец́ег прихода и стабилности.

Бик

Овај транзит није идеалан за Бикове јер би могао да их доведе до неповољних изазова и да узрокује њихове закаснеле реакције. Готово је извесно да ће наићи на потешкоће или препреке у послу. Током овог периода може да дође и до неслагања или оптужби, што ће им додатно отежати да лако остваре своје циљеве.

Поред тога, Бикови који се баве комерцијалним пословима требало би да буду опрезни у својим настојањима. Такође, промене у финансијској ситуацији ће бити видљиве и кроз њихову склоност ка већој потрошњи, посебно на рачуне домаћинства. Саветује вам се да се концентришете на то како управљате новцем.

Близанци

Што се тиче каријера, овај транзит ће на Близанце утицати кроз 11. кућу добитака и жеља. Ово би могло да доведе до могућег пораста прихода и могућности за напредовање. Да бисте успели у послу, Близанци би могли и да се концентришу на побољшање својих менаџерских способности и успостављање блиских веза са својим надређенима. Свакако ће вешто жонглирати неколико активности одједном, одишући самопоуздањем.

Близанци у овом периоду граде добру репутацију у свом пољу стручности. У финансијском смислу, могли би да остваре велике добитке, посебно у подухватима где је потребно да буду профитабилнији и конкурентнији на тржишту.

Рак

На фронту каријере, Рака чека стабилност и раст због проласка Сунца у 10. пољу Овна. Овај временски оквир означава период максималног достигнућа и могућег признања у домену рада. Ракове овај транзит води до већих вештина и успеха у изабраном сектору, као што су унапређења или руковођење задацима. Доживеће значајне финансијске успехе на своја улагања. Поред тога, они који поседују предузећа ускоро ће добити нове шансе за раст и ширење, што ће допринети њиховој финансијској стабилности и просперитету.

Лав

Транзит доноси повољне исходе за Лавове на фронту каријере. Ово је повољно доба за унапређење, повећање плата и друга достигнућа на послу. Унапређење је већ извесно, као и награде или могућности за рад високог профила. Сви предузетнички подухвати имају потенцијал да прерасту у успешне пословне операције.

Лавови би требало максимално да искористе ово време у погледу финансија јер постоји велика шанса да зараде више новца и стекну финансијске предности. Такође постоје одличне шансе да уштеде новац и изграде богатство.

Девица

Овај транзит доноси потенцијалне изазове на фронту каријере за Девице. Оне би могле да буду незадовољне и да праве грешке у свом послу као резултат повећаног радног притиска. Неке Девице чак размишљају и о тражењу другог посла јер тренутно радно место није идеално за њихов професионални развој.

Постоје могућности за неке међународне пословне подухвате, али и они можда нису увек у складу са очекивањима Девице. Током транзита Сунца кроз Овна, Девице очекују већи трошкови и могући губици. Да би умањиле ове потешкоће и спречиле непотребна финансијска напрезања, за Девице је од кључног значаја да направе педантне финансијске планове.