Миле Китић открио је једном приликом колика су му пензиона примања.

- Ја сам већ у пензији, седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра, пошто сам живео у Сарајеву, уплаћивао сам пензионо и социјално. Имам и овде 70 евра, може да се скупи за ручак. Шалим се мало, уплаћивао сам минималце само да бих имао здравствено осигурање. Имам нешто мало и немачке пензије, али, ако се до сад нисам организовао да мирно проведем остатак живота, онда би требало да ме убију. Педесет година певам, подерао сам се певајући, ако нисам успео нешто да сачувам онда, ништа нисам урадио. Нисам неке милионе зарадио, али имам довољно да живим безбрижно до краја живота. Чак и Елена… Нити јој требају кола, нити стан, има све, испричао је својевремено Миле Китић за домаће медије.

Миле тада није поменуо колика је бројка која му стиже из Немачке, али како је "Курир" раније открио посреди је износ од 1.600 евра.

Фото: АТА имагес

 

Миле Китић је наводно, порез у Немачкој почео да плаћа 1994. године јер је једино тако могао да добије радну визу за целу Европу, не рачунајући да ће једног дана имати и додатну корист од тога. Плаћао је намете паушално, што је на годишњем нивоу у Немачкој око десет хиљада евра.

То је и испричао једном приликом за медије, али и да је платио казну управо због неизмирених обавеза.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам се једном опекао и од тада водим рачуна. Иако није била моја грешка, деведесетих сам због неплаћања пореза морао да измирим дуг од 100.000 марака са каматом. Иначе, сад уредно плаћам порез у Немачкој, према којој имам ту обавезу без обзира ма то где наступам, јер тамо имам пријављено место боравка.

Лепа Лукић има три пензије

Лепа Лукић једном приликом открила је како је дошло до тога да има чак три пензије, као и колика су заправо њена месечна примања.

Лепа једну пензију има због година стажа, прима националну пензију, а од супруга је наследила канадску пензију.

БОНУС ВИДЕО: