Mile Kitić otkrio je jednom prilikom kolika su mu penziona primanja.

- Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu, uplaćivao sam penziono i socijalno. Imam i ovde 70 evra, može da se skupi za ručak. Šalim se malo, uplaćivao sam minimalce samo da bih imao zdravstveno osiguranje. Imam nešto malo i nemačke penzije, ali, ako se do sad nisam organizovao da mirno provedem ostatak života, onda bi trebalo da me ubiju. Pedeset godina pevam, poderao sam se pevajući, ako nisam uspeo nešto da sačuvam onda, ništa nisam uradio. Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja života. Čak i Elena… Niti joj trebaju kola, niti stan, ima sve, ispričao je svojevremeno Mile Kitić za domaće medije.

Mile tada nije pomenuo kolika je brojka koja mu stiže iz Nemačke, ali kako je "Kurir" ranije otkrio posredi je iznos od 1.600 evra.

Foto: ATA images

 

Mile Kitić je navodno, porez u Nemačkoj počeo da plaća 1994. godine jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za celu Evropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Nemačkoj oko deset hiljada evra.

To je i ispričao jednom prilikom za medije, ali i da je platio kaznu upravo zbog neizmirenih obaveza.

Foto: ATA images

 

- Ja sam se jednom opekao i od tada vodim računa. Iako nije bila moja greška, devedesetih sam zbog neplaćanja poreza morao da izmirim dug od 100.000 maraka sa kamatom. Inače, sad uredno plaćam porez u Nemačkoj, prema kojoj imam tu obavezu bez obzira ma to gde nastupam, jer tamo imam prijavljeno mesto boravka.

Lepa Lukić ima tri penzije

Lepa Lukić jednom prilikom otkrila je kako je došlo do toga da ima čak tri penzije, kao i kolika su zapravo njena mesečna primanja.

Lepa jednu penziju ima zbog godina staža, prima nacionalnu penziju, a od supruga je nasledila kanadsku penziju.

BONUS VIDEO: