Никола је себи задао циљ да пређе пут од 1.060 километара без превозних средстава, а по дану отприлике хода и трчи око 30 километара.

Његова супруга Бојана са децом сусрела га је на путу, па су забележили заједничку фотографију, и уједно изненадили.

 

 

Након малог предаха и топлог загрљаја, Бојана је са децом наставила до Грчке где су сада и стигли.

Она је сада објавила фотографију са плаже. Док су се деца играла у песку, са њом је на овом путовању и њена мајка Ангелина. Она је све време са Бојаном како би јој помагала око деце док је Никола на ходочашћу.

Подсетимо, Никола је недавно саопштио лепе вести и открио да је за само шест дана сакупио пет милиона динара.

- Прешли смо пет милиона. Хвала вам много, многоструко вам се вратило. Волим вас и љубим, збогом", рекао је Никола путем свог Инстаграма.

Фото: Инстаграм принтскрин/bojanabarovic

 

 

Иначе, Николина супруга Бојана укључила се у емисију "Јутро на Блиц" где је открила детаље његовог ходољубља.

- Он је стварно онако оптимистичан у почетку. За сада је прешао неких 90 км, обзиром да преко дана прелази, дневно пређе око 30, тако да можете и да пратите, стварно на Инстаграм профилу он обавештава свакодневно. И за сада се стварно сјајно осећа, јако је узбуђен, захвалан је свим људима који су учествовали, компанијама, свима који су укључени у фондацију и у његову мисију. Мислим, он се дуго спрема на овај подвиг, тако да он је сада заиста физички и психички спреман и њега су припремали људи који се баве екстремним маратонима, тако да он већ зна шта може и да га чека на овом његовом путу, али некако верујем да ће бити тешко сигурно у одређеним моментима, али верујем да и када физички некако тело можда ослаби, умом неће, а то је оно што је најважније - каже Бојана Роквић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: