Водитељка и бивша такмичарка "Великог брата", Ена Попов (37) тренутно је на одмору одакле дели своје фотографије на којима заводљиво позира.

Наиме, Ена је позирала у једноделном купаћем костиму са чипком који је додатно нагласио њене облине.

- Мало другачије "Разгледнице", написала је Ена Попов, а коментари су се низали попут: "Вау, бомба, "Гориш", "Каква бомбетина"...

У браку са бизнисменом

Иначе, Ена Попов се прославила учешћем у "Великом брату" и везом са ријалити учесником Марком Миљковићем, а након тога је водила пар емисија на малим екранима, што је било запажено.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/enapopov

 

 

Ена Попов је, иначе, већ годинама је у браку са бизнисменом Ненадом Чанком, а, пошто се ретко појављују заједно, мало ко зна како он заправо изгледа. Добили су две ћеркице, којима су дали имена Рија и Мила, док приватни живот махом крије.

- Пошто смо ми овде у фази меденог месеца, све нам је потаман, уживамо, тако да ја не могу да се сетим око чега сам икада имала несугласице са својим супругом. На ово питање могу да одговорим када се вратимо некој дневној и животној рутини, када освежим памћење - испричала је Ена једном приликом о браку са Ненадом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: