Глумац Небојша Дугалић звезда је позоришта, филма и телевизије и, ако питате публику, један од омиљених на сцени.

Увек насмејани глумац је последњих година, чини се, свеприсутан и не престаје да ради вредно, али о његовом приватном животу се не зна много јер не говори превише о интими. Познато је да је Дугалић у срећном браку с Драганом (50), која се и сама бавила глумом.

 ― Моја супруга је колегиница, али уједно и критичар. Увек ми каже шта, како и где може боље да се уради. Допада јој се углавном што сам радио у последње време попут "Државног службеника", "Жигосаних у рекету". Битно је да будемо разноврсни у својим улогама, како не бисмо досадили сами себи ― истакао је Небојша једном приликом.

Његова супруга је, иначе, одавно решила да прекине каријеру и посвети се искључиво породици, што је веома изазован задатак који тражи много времена и одрицања, посебно када се узме у обзир да Дугалићи имају ― петоро деце! Они су поносни родитељи Јане, Видана, Богдана, Калина и Илина, а Дугалић је једном изјавио да не планира да његова деца пођу његовим стопама, већ да сматра да свако има свој пут, али да се не плаши.

― Свако има свој пут, ту не помажу ни савети ни упозорења. Уметношћу људи требају да се баве само ако поседују изузетне дарове. Посао је заиста неизвестан. Много тога зависи од среће, од тога како ће се склопити околности. Прилично је стресно бити глумац код нас јер претходних година није било довољно снимања. Немам страхове као родитељ и то којим ће путем моја деца кренути. Трудим се да препознам шта је оно за шта имају највише страсти и интересовање. Битно је да имамо добар однос са децом и да је он пун поверења. Тада се деци отварају срце и душа, да прихвате све родитељске савете ― рекао је својевремено глумац.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".