Испоставило се да је Марко кумче певача Шабана Шаулића. Тим поводом се огласила Гордана Шаулић, певачева удовица:

Гордана је истакла да су је деца посаветовала да не гледа фотографије несреће и да не чита вести о истој. 

- Од синоћ сам на лековима за смирење. Ужасна је трагедија оно што се десило нашим кумовима, сви смо дубоко потресени - почела је Гоца.

- Деца су ми рекла "Немој да читаш вести и гледаш слике"... Одмах су ми се у мисли вратиле слике смрсканог аутомобила. Поново сам проживела тренутке када су ми јавили да Шабана више нема - објаснила је Гордана.

- Марко је био диван дечак, живот је био тек пред њим, и да овако страда на кућном прагу... Нема речи којима бих описала тугу коју сви осећамо. Молим вас, немојте ме више ништа питати, управо планирамо ко ће и како да оде на сахрану, да будемо уз кумове - закључила је удовица Шабана Шаулића за Курир. 

Према речим надлежних, до саобраћајне несреће је дошло тако што су е у недељу увече око 23 часа сударила. Мercedes, kojim je upravljao Marko, pri velikoj brzini udario "mustang". Од велике јачине ударца аутомобил је преполовљен.

 

Marko je bio maturant i učenik srednje škole The Glenbrook South. Bio je dobro poznat i cenjen učenik, preneli su američki mediji.

-Bio je najiskreniji čovek kojeg sam ikada sreo- изјавио je Preston Šut, bliski Niketićev prijatelj.

Трагедија се догодила само пар дана пре матуре која је требала да буде 18. маја и дипломирања 2. juna.

-To je bio moj najbolji prijatelj i teško mi je da prihvatim šta se desilo- rekao je Šut.

 

БОНУС ВИДЕО: